Dragon boat je jedan od najatraktivnijih i najbrže rastućih sportova u svetu. Privlači osobe različite starosne dobi i fizičke spremnosti, od potpunih početnika do profesionalnih sportista. Na početnom i rekreativnom nivou timovi se obično formiraju radi druženja, alternativnog vida rekreacije i tim bildinga.

.

Sportski klub Motion je prvi dragon boat klub u Srbiji. Osnovan je 2013. godine u Beogradu sa ciljem popularizacije ovog sporta u Srbiji i prisustva srpskog dragon boat sporta na međunarodnim vodama. Osnivač je Dragon Boat saveza Srbije, rasadnik takmičara međunarodnog ranga i novih klubova širom zemlje. Motion u svom sastavu ima sportsku i rekreativnu sekciju, u kojima veslaju dragonci uzrasta od 14 do 114 godina.

Treninzima i druženjem svakodnevno dokazujemo da se do uspeha stiže pre svega timskim radom.

Od svog osnivanja učestvujemo na svim takmičenjima i festivalima u Srbiji i značajnim internacionalnim takmičenjima

Treninzi se održavaju na jezeru Ada Ciganlija, kod restorana Makondo, na Makiškoj strani jezera. Vode ih iskusni sertifikovani treneri, nosioci međunarodnih medalja. Koristimo IDBF standardne dragon boat čamce, uz obezbeđenu svu prateću opremu (veslo i sigurnosni pojas) za sve članove.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

SNEŽANA RAJH TRANDAFILOVIĆ

SNEŽANA RAJH TRANDAFILOVIĆ

Direktor
ŽIVKO SKALUŠEVIĆ

ŽIVKO SKALUŠEVIĆ

Trener
ZORAN TRANDAFILOVIĆ

ZORAN TRANDAFILOVIĆ

Trener
KRISTINA SKALUŠEVIĆ

KRISTINA SKALUŠEVIĆ

Trener U-24
ZORAN VUKOBRATOVIĆ

ZORAN VUKOBRATOVIĆ

Osnivač, počasni član i stručni konsultant